Személyi edzés

A személyi edzés célja a minőségi alakformálás, az izomtónus és az erőnlét javítása, a magas hatásfok és az eredményes, folyamatos fejlődés.

A személyi edző feladata a vendég fizikális állapotának és céljainak felmérése.  Ezek ismeretében és a vendég céljainak megfelelő edzésterv összeállítása, az edzés megtervezése és felépítése, a gyakorlatok bemutatása és helyes betanítása. Fontos, hogy az intenzitás meghatározása a vendég erőnlétének és szintjének megfelelően történjen, emellett a folyamatos kontroll, visszajelzés és a személyes motiváció fenntartása. 
 
A személyi edzés egy állapotfelméréssel kezdődik, ahol pontos képet kapunk a vendég fizikai állapotáról, ezután megtervezzük magát az edzést, az edzések intenzitását és megkezdjük a közös munkát. A leggyakrabban kitűzött cél a testsúly csökkentése vagy az izomtömeg növelése. A személyi edzés során irányított módon sajátíthatják el a gyakorlatok szabályos és pontos kivitelezését. Fontos, hogy életkorra és személyes adottságokra tekintettel kell az egyéni célokhoz vezető leghatékonyabb utat megtalálni.

Részletekért kattints az alábbi gombra és vedd fel velünk a kapcsolatot.