deepWork

Ha igazán intenzív, pörgős edzésre vágysz, amely garantáltan kimozdít a komfortzónádból, és feltölt energiával, akkor a deepWork az, amit keresel.

Az edzésforma egyszerre feszíti meg és lazítja el az izmokat. Különböző mozgásformákra építkezik, ugyanakkor könnyen követhető. A testet egységben kezeli, célja, hogy az adott gyakorlatba minél több izom kapcsolódjon be. Az öt elemre – azaz a föld, a fa, a tűz, a víz és a fém,- épül, amelyek végigkísérik az összes gyakorlatot, és gondoskodnak arról, hogy az edzés végén mindenki feltöltődjön energiával, annak ellenére, hogy maga az edzés kiemelten intenzív.
 
A kardió és erősítő gyakorlatok váltakoztatásával az egész testünket hatékonyan megdolgoztathatjuk. A zene képes teljesen magával ragadni, a végletekig fokozza a teljesítményt, eközben a nap során felgyülemlett feszültségtől teljesen megszabadít. A flow élményt a mozdulatok folyamatossága szolgáltatja.
 
A deepWork-öt nemtől, kortól és fittségi állapottól függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki egy igazán hatékony tréninget keres. Érdemes rendszeresen végezni, a hatás garantáltan nem marad el. Kiváló zsírégető, alakformáló, erősítő és állóképesség fejlesztő. Stabilizálja és erősíti a törzsizmokat, így ülő életmódot folytatóknak kifejezetten ajánlott. A deepWork-öt napjaink életviteléhez igazították, létrehozva egy olyan mozgásformát, amely során a maximumot tudjuk kihozni magunkból, mégse von el energiát tőlünk, hanem rengeteget ad. Megtanít arra, hogy valójában milyen erős és kitartó vagy. A deepWork edzésben sajátosan egyesül a fizikai és a mentális jótékony hatás. Nemcsak abban segít, hogy szép alakod és nagyszerű kondíciód legyen; határaidat feszegetve legyőzheted a korlátaidat, amelyet az élet minden területére magaddal vihetsz útravalóul.

Kattints és nézd meg mikor tartunk deepWork edzéseket.

Tekintsd meg további szolgáltatásainkat:

AEROBIC

TABATA

GERINCTRÉNING