Oktatóink

Tehát miért érdemes lejárnod hozzánk, a GALAXY body & fitness centrumba?

Azért mert profik vagyunk, 28 év tapasztalattal a hátunk mögött!
1500 négyzetméteres alapterületű termünk 120 darab gépével, 3 funkcióteremmel, jobbnál-jobb csoportos edzésekkel és szuper óraadókkal várunk reggeltől estig: AEROBIC, DEEPWORK, GERINCTRÉNING, SPINNING, STEP, TABATA, TRX, ZSÍRÉGETÉS!

Bemutatkozás

A sportolás gyerekkorom óta életem része, a konditermi szférában 7 éve veszek részt. Az IWI személyi edző szakán végeztem 2021ben, ezelőtt egészségtudományi karra jártam.
Az általam képviselt irány egy egészséges,hosszútávon fenntartható életmód kialakítása,hibás mozdulatsorok kijavítása, gyakorlatok helyes elvégzésének tanítása a sérülésmentes edzés biztosítása érdekében,motiváció kialakítása mikro és makro célok kitűzésével, céljaidnak és igényeidnek megfelelő, változatos étrend kialakítása.

Szeretettel várlak ha,

Kapcsolat:

Török Bendegúz

Személyi edző

Bemutatkozás

Sport és verseny karrierem 16 évesen kezdtem a Rába ETO súlyemelő szakosztályában
mint súlyemelő. Ettől kezdve életem során mindig elkísért a sport. 2005-ben szakedzői képesítést szereztem súlyemelő szakon. A rendszeres konditermi elfoglaltság innentől datálódik. Az elmúlt 7 évben a Magyar Professzionális Erőemelő Liga tagjaként fekvenyomásban versenyzem. Több magyar, európai és világcsúcsot a mai napig én tartok RAW-ban 202,5 kg-mal és EQ-ban 240 kg-mal. Több versenyzőt készítek fel a versenyekre jelen pillanatban is. Jómagam is további világversenyekre készülök.

Várlak benneteket egy jól felszerelt, minden igényt kielégítő teremben, a GALAXI-ban! Minden a rendelkezésre áll ahhoz, ami a fejlődésed, céljaid eléréséhez kell!

Várom jelentkezésed, ha:

Eredményeim:

Elérhetőségeim:

Molnár Csaba

Szakedző

Bemutatkozás

Egészen kicsi korom óta sportolok! Sok mindent kipróbáltam már életem során, körülbelül tíz éve kezdtem el a konditermi súlyzós edzéseket, ami hamar az életem részévé vált! 2017-ben végeztem Fitnesz-testépítés szakon! A vendégeim átalakulása nem csak nekik, de nekem is nagy kihívást jelent! Ha úgy érzed eljött az ideje hogy változtass az életmódodon, minden napjaidon, én segítek neked végigmenni az úton!

Amiben tudok neked segíteni:

Elérhetőségeim:

Ágoston Bence

Személyi edző

Bemutatkozás

Az életem része a sport, alsós voltam, mikor már talajtornáztam. Aztán sorra követték egymást a sportágak: úszás, röplabda, futás, kerékpározás, evezés, kajakozás. Az elmúlt 2 évben a fekvenyomás és vele együtt a konditerem világában élek. 6x világbajnoki, többszörös Magyar Bajnoki címet szereztem ez idő alatt, kemény, kitartó és alázatos munkával. 2010-ben végeztem a Széchenyi Egyetem Rekreációszervező és Egészségfejlesztő szakán. Szakmai tudásomat és a sport iránti szenvedélyemet ötvözve tartom kellemes, vidám hangulatú óráimat. Gyere és változz velem!

Amiben segítek:

Eredményeim:

Elérhetőségeim:

Molnár Erika

Szakedző

Bemutatkozás

38 éves sportmúlttal, 14 éves versenyzői tapasztalattal rendelkezem a testépítés világában. Többszörös Magyar Bajnokként, több regionális verseny győzteseként vállalom a  versenyezni szándékozó fiatalok felkészítését, színpadra juttatását.

Várom jelentkezésed, ha:

Eredményeim:

Baross László

Szakedző

Bemutatkozás

Sziasztok! Kürti Ádámnak hívnak, immáron 10 éve elhivatott képviselője vagyok a súlyzós edzés világának. Számos embernek segítettem már és instruálok is mind a mai napig! Mostantól a Galaxy Győr body & fitness centrum keretein belül lesz lehetőségünk a közös munkára! Sok szeretettel várok minden régi és leendő vendégemet akik úgy érzik
többet szeretnének kihozni magukból és vágynak a magabiztos megjelenésre és egészségesebb életre!

Amiben segítek:

Elérhetőségeim:

Kürti Ádám

Szakedző

Bemutatkozás

Kedves Sportolni jelentkező!

Ferka Erik vagyok személyi edző, amit rólam érdemes lehet tudnod mielőtt elkezdjük a közös munkánkat: 

17 évesen kezdtem el komolyabban érdeklődni a sportok iránt. Első sorban a Shotokan Karate volt ami megtanította nekem, hogy mit is jelent az hogy Jellem-Becsület-Akarat-Önuralom és Tisztelet, Többszörös megyei-országos bajnokságot nyertem, majd ezt követően 2008-ban Franciaországban Világbajnok III. helyezést értem el. Pár évvel később elkezdtem foglalkozni a Naturál Testépítés sportággal, büszkén és töretlenül immár 7 éve, 2023-ban mint egy szintet lépve elkezdtem versenyezni és a mai napig versenyzem. Megfelelő elméleti és gyakorlati szakképesítéssel rendelkezem annak érdekében, hogy Tökéletes célba jutassalak! Ahogy magamtól úgy a Klienseimtől is elvárom, hogy kihozzák magukból a legjobb formájukat.

Várom jelentkezésed, ha célod valamelyikében segítségedre lehetek:

Elérhetőségeim:

Vagy személyesen pedig érdeklődjetek a pultnál. 06:00 – 18:00-ig bármelyik napon elértek!

Ferka Erik

Személyi edző

Bemutatkozás

A sportolás mindig is az életem része volt. Kosárlabdáztam, kipróbáltam a küzdősportokat, de a konditermi edzésben találtam magamra, körülbelül 5 évvel ezelőtt. Amit nyújtok a vendégeim számára: egészséges, fenntartható életmód, igény esetén étrend és edzésterv, ami nagyban elősegíti a tudatos fejlődést, mind testileg, mind lelkileg.

Amiben segítek:

Elérhetőségeim:

Molnár Vencel

Szakedző