Spinning

A Spinning edzés a szabadban történő kerékpározás termi megfelelője, melyet a kinti tekerés során előforduló mozdulatok alkotnak.

Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.
Az edzés során az egyéni edzéscélok megvalósítása ötvöződik a csoportos órák pozitív hangulatával. Kortól és nemtől függetlenül bárki űzheti. 
Miért is jó? Javítja a keringést, erősíti a szívet, hatékonyabb lesz a vér oxigénszállító képessége és erősödik az érfal.
Az állóképességet kiválóan fejleszti, ezzel együtt fejlődik tüdőnk hatékonysága is. Mozgás közben is óvjuk térdünk ízületeit, valamint a szalagokat, és ezzel egy időben erősítjük is azokat. A teremben végezhető mozgásformák közül az egyik leghatékonyabb zsírégető sport, ugyanis a nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás miatt a méregtelenítés is beindul a szervezetben. Egy-egy dinamikus tekeréssel nagyon jól levezethető a bennünk felgyűlt feszültség, így a mindennapi stressz is könnyebben leküzdhető.

Kattints és nézd meg mikor tartunk spinning edzéseket.

Tekintsd meg további szolgáltatásainkat:

GERINCTRÉNING

DEEPWORK