Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 1-3.          Telefon: +36 96 438-415

Paramétereink

Kedves Érdeklődő!

Üdvözlünk a 24 éves GALAXY body & fintess centrum oldalán!
A sporttársak életkortól függetlenül tegeződnek, ezért mi is így szólunk Hozzád.

 

Edzőtermünket 1996-ban alapítottuk Adyvárosban.

 

2009-ben költöztünk jelenlegi helyünkre, Győr központjához közel, egy nagy terekkel rendelkező, természetes fénnyel is jól bevilágított, volt nyomdaépületbe.

 

A Kálvária utca elején, a vasútállomás és a vidéki buszpályaudvar tőszomszédságában lévő, új termünket hamar megszerette mindenki.

 

Azzal, hogy a város centrumába, szívébe költöztünk pillanatok alatt itt teremhetsz busszal, vonattal, de akár gyalog, bicajjal, vagy autóval is! Bicajodat a bejárat mellett le tudod zárni.
Ha autóval érkezel, akkor az épület előtt és mellett a szabadban is parkolhatsz, vagy az épület háta felől tudsz behajtani a 46 férőhelyes, ingyenes teremgarázsunkba.

 

Termünk különlegességét az óriási üvegfelületek jelentik, nálunk nem érzed magad bezárva!

 

Sporttársaink nagy része átlagember, aki vagy súlyfelesleget ledolgozni, vagy kondicionálni, az egészségét megőrizni, társasági életet élni vagy szép testet formálni jár hozzánk.
Vagyis nem kell aggódnod, senki sem fog kinézni a teremből, ha van rajtad pár kiló felesleg, vagy ha még nem olyan formás a feneked, mint amire vágysz.

 

Tehát miért érdemes lejárnod hozzánk, a GALAXY body & fitness centrumba?
Azért mert profik vagyunk, 25 év tapasztalattal a hátunk mögött!
1500 négyzetméteres alapterületű termünk 120 darab gépével, 3 funkcióteremmel, jobbnál-jobb csoportos edzésekkel és szuper óraadókkal várunk reggeltől estig: AEROBIC, DEEPWORK, GERINCTRÉNING, SPINNING, STEP, TABATA, TRX, ZSÍRÉGETÉS! Fitnesz óráink ismertetését megtalálod facebook oldalunkon.

 

Összesen 160 öltözőszekrénnyel, értékmegőrzővel, vitamin bárral, üdítővel, szoláriummal, ingyen wi-fi-vel és jó zenékkel várunk.
Rendelkezünk szauna parkkal, ami magában foglal egy 4 fős infra szaunát, 18 fős finn szaunát, pihenő padokat, valamint billenő dézsás tusoló rendszert. A szolgáltatást külön szauna pótjeggyel lehet igénybe venni.
Elektronikus beléptető rendszerünk van ezért Klubtagsági kártyát váltani kötelező!
- Puccos terem-e a GALAXY, mi a dressz-kód?
Nálunk nem a magamutogatásról szól az élet, nálunk nem kell a legutolsó divat szerint, a legdrágább sportdresszeket magadra öltened, ezért olyan ruhában gyere, amit szeretsz, ami kényelmes.
Ugyanakkor elvárjuk az alapvető igényességet: ruházatod ne legyen szakadt, kinyúlt, foltos vagy mocskos. Azt sem vesszük jó néven, ha ruházatodon szélsőséges, rasszista szöveg olvasható, vagy más edzőtermet reklámozol.
- Drága terem-e a GALAXY?
Nem. A nyújtott szolgáltatás ár-érték arányát tekintve közepes árkategóriájú teremnek számít. Árainkat nem titkoljuk, megtalálod a facebook oldalunkon.

 

- Tanácstalan vagy, mit csinálj, hogyan kezdjél hozzá a tested formáláshoz?
Gyere le a terembe hétköznap 9 - 20 óra között és keresd teremedzőinket, akik megkérdezik, hogy mi a célod és annak megfelelően ajánlanak edzésprogramot. A tanácsadás díjtalan és csak hétköznapokon vehető igénybe!
Ha úgy érzed, hogy jobb, ha irányít valaki, akkor személyi edzőt is biztosítunk neked, akinek persze óradíja van, de cserében a szakmai segítséggel gyorsabban haladsz a célod felé vezető úton!

 

- Hogyan van nyitva a GALAXY?
Hétfőtől szombatig 06-24 óráig, vasárnap 12-24 óráig (vasárnap csak délben nyitunk, mert mi délelőtt nagytakarítunk a teremben).

 

Lenne még kérdésed? Írd meg a itt, a facebook-on és gyorsan válaszolunk.

 

Ne gondolkodj sokat, ne halogasd tested formálását! Jó testtel, egészségesebben élve sokkal jobb lesz az önbecsülésed, a kisugárzásod!
Egy régi bölcsességgel búcsúzunk: vagy a betegségedet, a gyógyszereidet fogod finanszírozni, vagy az egészségedre, a sportra költesz, de MINDENKÉPPEN FIZETNI FOGSZ!

 

Reméljük, hamarosan csatlakozol hozzánk és Sporttársunkként üdvözölhetünk Téged is!

 

Szép napot, jó edzést kíván:
a GALAXY Győr csapata