Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 1-3.          Telefon: +36 96 438-415

Preventív gerinctréning

Minden ember számára szükséges, hogy megtalálja azt a mozgásformát, ami örömet okoz, ami segít levezetni a stresszt, elterelni a gondolatait a hétköznapokból. Én ezt a Preventív Gerinctréning órán találtam meg.

 

A Preventív Gerinctréning a klasszikus jóga gyakorlatait használja fel. Leegyszerűsítve nevezhetném kondicionáló tornának, mely karbantartja a testet és a lelket. Az óra típus rendszeres gyakorlása azonban komoly mellékhatással jár. Ezek pedig a következők: feszes, formás test, egészségesebb, mozgékonyabb gerinc és ízületek, fájdalmak csökkenése, egészségügyi problémák javulása, kiegyensúlyozottabb, jó közérzet, lelki függőség a műfaj iránt.

 

Egy vélemény mindig magában hordozza megalkotója szubjektív érzésvilágát. Rohanó világunk üzenete: lassíts! Én megtaláltam mindazt itt, amit kerestem és amit sehol, semmi másban nem találtam meg. Ez az, amit szeretnék átadni az embereknek. Azt, ami engem megfogott, megtartott, sosem enged el.

Ebben a műfajban benne van minden. Tudatosság, erő, megnyugvás, harmónia. Minden, amire egy „mai embernek” szüksége van. A műfaj szabadságot ad, mivel te magad döntheted el, mennyire engeded át magad neki, mennyit fogadsz be belőle. Űzhető a tested egészsége miatt vagy a lelked egészsége végett. Bármiért választod, a hatás nem marad el.

És most már értem miért… :)

 

PCSILLAPrevGer