Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 1-3.          Telefon: +36 96 438-415

Pődör Csilla

10 éves koromban kedves kézilabda edzőm volt az Aki megszerettette velem az aktív mozgást. 19 éves koromig a kézilabda volt a mindenem. Gyermekeim születése után keveredtem az aerobik közelébe. 1994 óta szenvedélyem az aerobik, ekkor végeztem el a TF aerobik oktatói szakát, azóta is rendszeresen járok továbbképzésekre.

2010-ben elvégeztem a Preventív Gerinctrénig-et, ez az óratípus ellentéte eddigi pörgős óráimnak, de pont ezért szeretem. Az én gerincem is örül ennek az edzésformának. A TRX -ben is ezt a -gerinc szempontjából fontos mély izmok állapotának javítása,- szemléletet találtam szimpatikusnak.

 

 

Új szenvedélyem a deepWork funkcionális tréning.

Hiszem, hogy kitartó, folyamatos munkával mindenkiből ki lehet hozni a legjobb formáját. Ebben tudok én segíteni. Ha szeretnél egy jókedvű hajcsárt magad mellé, gyere, én segítek Neked elérni a célodat.

 

"A jó edzést megérzed mert elfáradsz mert napról napra feszesebb leszel."

  

STEP ZSÍRÉGETŐ

Egyszerű, magas intenzitású óra steppad használatával, a zene tempója pulzusunkat folyamatosan a zsírégető zónában tarja. Lineáris óravezetés, minimális koreográfia, mely könnyen követhető. Az óra második felében erősítéssel A gyakorlatok végrehajtásához segédeszközöket használunk, kézi súlyzót, soft ball-t. Ha zsírégetésre, kikapcsolódásra és dinamikus mozgásra vágysz próbáld ki ezt az óratípust.

 

 

vissza az oktatók oldalára »