Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 1-3.          Telefon: +36 96 438-415

Bokor Anita

„A kyokushin karate művészetének a végső célja nem a győzelem vagy a vereség, hanem a benne résztvevők jellemének tökéletesítése”

(Sosai Masutatsu Oyama – a kyokushin karate alapítója)

 

Az eredeti japán tradíciót követve 10 régi karatéssal 2004-ben megalapítottuk a Shinju-Kai Karate egyesületet. Egyesületünk működésének célja, hogy a kyokushin karatét népszerűsítse a közönség számára. A kívülálló csak a felszínt látja, amely a küzelemből, töréstechnikákból, és a keméyn edzésekből áll. Szeretnénk megváltoztatni ezt a szemléletet, bebizonyítani, hogy a fizikális felkészültségen túl a lelki átélés, egyensúly mennyire fontos, nemcsak a sportban, hanem a mindennapi életben is. A karate fegyvertelen kezet jelent, tehát a karatéka megtanul puszta kézzel támadni, védekezni, legyőzni ellenfelét. Ahogy a tudása fejlődik, úgy lélkeben is eljut arra a szintre, hogy megtanulja tisztelni elöljáróit, szüleit, társait és az ellenfeleit is.

 

A fentiek megvalósításához az edzéseinket tapasztalt mesterek irányítják. Sportoink rendszeresen részvesznek hazai és nemzetközi megmérettetéseken, eredményesen teljesítenek versenyeken, övvizsgákon és edzőtáborokban.

„A tanítók kinyitják az ajtót, de bemenned neked kell.”

 

Edzések: a Galaxy kistermében, hétfőn és szerdán 16 órától mindne korosztálynak

 

Edző: Bokor Anita 1. dan

Telefon: 06-30/850-5558

 

vissza az oktatók oldalára »