Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 1-3.          Telefon: +36 96 438-415

Paramétereink

Kedves Érdeklődő!

 

Üdvözlünk a 20 éves GALAXY body & fintess centrum oldalán!
A sporttársak életkortól függetlenül tegeződnek, ezért mi is így szólunk Hozzád.

 

Edzőtermünket réges-rég (1996-ban), egy messzi-messzi galaxisban (Adyvárosban) alapították Jedi lovagok, vagy Darth Vader (ki tudja már így, az idők távlatából).
Pár éve, kemény küzdelem árán megszereztük Győr központjának legjobb ingatlanját, így egy monumentális, nagy terekkel rendelkező, természetes fénnyel is jól bevilágított, volt nyomdaépületbe költözhetett a galaxisunk.

 

A Kálvária utca elején, a vasútállomás és a vidéki buszpályaudvar tőszomszédságában lévő, új termünket hamar megszerette mindenki, ezért itt maradunk FOREVER.

 

Azzal, hogy a város centrumába, szívébe költöztünk pillanatok alatt itt teremhetsz busszal, vonattal, de akár gyalog, bicajjal, vagy autóval is! Sőt, még a helikopterrel érkezőket is tudjuk fogadni, 100 méterre van a leszállópálya (teljesen komoly).
Bicajodat a bejárat mellett le tudod zárni.
Ha autóval érkezel, akkor az épület előtt és mellett a szabadban is parkolhatsz, vagy az épület háta felől tudsz behajtani a 46 férőhelyes, ingyenes teremgarázsunkba. Csúcsidőben, ha esetleg minden hely foglalt, akkor a Honvéd utcát ajánljuk ingyenes parkolási lehetőségként.

 

Termünk különlegességét az óriási üvegfelületek jelentik, nálunk nem érzed magad bezárva! A csúcsok-csúcsa az, amikor a futógépen, vagy a biciklin való bemelegítés közben a lemenő nap sugarai simogatják az arcod, miközben szép, zöld pázsittal, platánfákkal, múlt századi vasúti épületekkel és jó csajokkal, jó pasikkal vagy körüléve.

 

Persze kicsit túloztunk az előbb, hiszen tökéletes szépségek is járnak hozzánk, de edzőtársaink nagy része azért mégis átlagember, aki vagy súlyfelesleget ledolgozni, vagy kondicionálni, az egészségét megőrizni, vagy szép testet formálni jár hozzánk.
Vagyis nem kell aggódnod, senki sem fog kinézni a teremből, ha van rajtad pár kiló felesleg, vagy ha még nem olyan formás a feneked, mint amire vágysz.
Gyere le hozzánk és Téged is jól megformálunk!

 

- Miért mondjuk azt, hogy gyere LE hozzánk, mikor nincs is pinceszintünk? Azért, mert a profik úgy használják a kifejezést, hogy „lemegyek a terembe”.

 

Tehát miért érdemes lejárnod hozzánk, a GALAXY body & fitness centrumba?
Azért mert profik vagyunk és a nevünkben is benne van: nálunk mindent megkapsz egy helyen!
Egyrészt van egy óriási, 1200 négyzetméteres edzőtermünk 120 darab géppel, ahová nem csak pasik járnak királyi izomzatot fejleszteni, hanem lányok is dolgoznak szépségükért a gépeken.
Másrészt pedig 4 darab fitnesz funkciótermünkben jobbnál-jobb csoportos edzésekkel és szuper óraadókkal várunk reggeltől estig: AEROBIC, DEEPWORK, GERINCTRÉNING, SPINRACING, STEP, TABATA, TRX, ZSÍRÉGETÉS! Fitnesz óráink ismertetését megtalálod weblapunkon: www.galaxywellness.hu

 

Összesen 160 öltözőszekrénnyel, értékmegőrzővel, vitamin sarokkal, üdítővel, kávéval, cappuccinóval, masszázzsal, ingyen wi-fi-vel és jó zenékkel várunk.

 

- Puccos terem-e a GALAXY, mi a dressz-kód?
Nálunk nem a magamutogatásról szól az élet, nálunk nem kell a legutolsó divat szerint, a legdrágább sportdresszeket magadra öltened, ezért olyan ruhában gyere, amit szeretsz, ami kényelmes.
Ugyanakkor elvárjuk az alapvető igényességet: ruházatod ne legyen szakadt, kinyúlt, foltos vagy mocskos. Azt sem vesszük jó néven, ha ruházatodon szélsőséges, rasszista szöveg olvasható, vagy más edzőtermet reklámozol, ilyen esetekben könnyes búcsút intünk Neked és jól kitiltunk a teremből.

 

- Drága terem-e a GALAXY?
Nem. Edzőtermi bérletet már havi 5950 Forinttól kínálunk, fitnesz csoportos óráinkat pedig akár 780 Forintért is látogathatod. A korlátlan, felnőtt havi bérletünk pedig csak 8950 Ft-ba kerül és még ingyenes finn szaunát is tartalmaznak a bérletek! Árainkat nem titkoljuk, megtalálod a weblapunkon is: www. galaxywellness.hu

 

- Tényleg ingyen finn szaunázhatok a GALAXY-ban?
Igen, edzőtermi vagy csoportos fitnesz órák látogatására jogosító napijeggyel, bérlettel.

 

- Tanácstalan vagy, mit csinálj, hogyan kezdjél hozzá a tested formáláshoz?
Gyere le a terembe hétköznap 9 - 20 óra között és keresd a zöld pólós, profi teremedzőinket (Csonka Esztert, vagy Steingart Lászlót) akik megkérdezik, hogy mi a célod és annak megfelelően ajánlanak edzésprogramot. A tanácsadás díjtalan és csak hétköznapokon vehető igénybe!
Ha úgy érzed, hogy jobb, ha irányít valaki, akkor személyi edzőt is biztosítunk neked, akinek persze óradíja van, de cserében a szakmai segítséggel gyorsabban haladsz a célod felé vezető úton!  

 

- Hogyan van nyitva a GALAXY?
Hétfőtől szombatig 06-24 óráig, vasárnap 12-24 óráig (vasárnap csak délben nyitunk, mert mi délelőtt nagytakarítunk a teremben, Te meg úgyis alszol akkor).

 

Lenne még kérdésed? Írd a facebook-on és gyorsan válaszolunk.

 

Ne gondolkodj sokat, ne halogasd tested formálását! Jó testtel, egészségesebben élve sokkal jobb lesz az önbecsülésed, a kisugárzásod!

 

Egy régi bölcsességgel búcsúzunk: vagy a betegségedet, a gyógyszereidet fogod finanszírozni, vagy az egészségedre, a sportra költesz, de MINDENKÉPPEN FIZETNI FOGSZ!

 

Reméljük, hamarosan csatlakozol hozzánk és Sporttársunkként üdvözölhetünk Téged is!

 

Szép napot, jó edzést kíván:
a GALAXY Győr csapata